Despre noi

Depozitul ”Doi Mihai” s-a înființat în Ianuarie 2011, asociat cu ”BALAJ MIHAI ȘTEFAN I.I”.
Constituirea societății s-a bazat atunci, la început, pe baza experienței celor doi fondatori (Mihai) în vânzări în general și în vânzarea materialelor pentru finisaje în construcții în special.
Administrator (și nu numai) este BALAJ MIHAI (foto 1), iar responsabil vânzări (și nu numai) este ȘOFRAN MIHAI (foto 2).
În primii 3 ani activitatea depozitului ”Doi Mihai” s-a bazat exclusiv pe munca celor doi parteneri, asta însemnând probleme de aprovizionare, contractare, logistică, consiliere, livrare, contabilitate primară, etc.
Din anul 2015 echipa s-a complectat cu un nou coleg – Avram Ioan, responsabil pregătire comenzi și livrări, iar din Iunie 2018 n-i sa alăturat ”Mircea Marchiș” cu sarcini de logistică, ofertare, etc.
Scopul nostru, pe care ne place să credem că deja l-am atins, este acela de a identifica exact cerințele clienților noștrii, și de a onora prompt comenzile.
Deviza noastră a fost încă de la început ”Produse de calitate pentru Clienți mulțumiți”.
Încercați cu noi, vă garantăm tot respectul, tot sprijinul și toată priciperea noastră pentru a vă înscrie și pe Dvs pe lista noastră cu ”Clienți Mulțumiți”.

Cu respect: ”DOI MIHAI”